Tjen 100 000 kr i Måneden På Blogging | Livsstil | CompareKing
Er Du Klar For å Tjene 100 000 kr i Måneden På Blogging?

Er Du Klar For å Tjene 100 000 kr i Måneden På Blogging?

Kan du tjene penger på blogging? Det enkle svaret er ja, det kan du. Det store spørsmålet er om det er mulig å tjene nok penger på blogging til at det blir din hovedinntektskilde.

Det er ikke så lett som du skulle tro, så ikke forvent at du raker inn mye penger de første månedene etter at du har satt opp bloggen. Det er mange ting som skal fungere for at du skal kunne tjene penger på blogging. Her er et par punkter du burde tenke på.

Er det mer enn en "hobby"?

Det finnes tre typer bloggere. Hobbybloggere, deltidsbloggere og fulltidsbloggere. Hobbybloggere driver bloggen sin som en hobby og de er i utgangspunktet ikke på utkikk etter å tjene penger på blogging. Deltidsbloggere og fulltidsbloggere bruker mye mer tid på blogging og drar inn en del mer penger enn hobbybloggere.

Under disse kategoriene finnes det to typer bloggere - livsstil eller nisje. De fleste som driver en fulltidsblogg er mote- og livsstils bloggere slik som Elisa Gabrielsen.

Hvor kommer pengene fra?

Mote- og livsstils bloggere har blitt mer populær i de siste årene og de har bygget opp stor troverdighet med tilhengerne sine. Måten de fleste motebloggerne tjener penger på er gjennom å ha reklame og produktannonser på siden. Det finnes forskjellige annonsenettverk slik som Google AdSense, BlogAds og mange fler.

En annen måte å tjene gode penger på er å etablere seg i et nisjemarked. Ta for eksempel Zuzanna Chmielewska, en nisjeblogger fra Malaysia, hun driver en reiseblogg som er rettet mot det asiatiske markedet. Pågrunn av ekspertisen hun har opparbeidet seg ble hun kontaktet av polske turister som hadde lyst å engasjere henne som en reiseguide. I tillegg til et å etablere seg i et nisjemarked så kan bloggere også selge sine egne klær.

Hvor mye kan du tjene på blogging?

Blogging i seg selv er enkelt, den vanskelige delen er å tjene penger på bloggen. Så, det store spørsmålet er, hvor mye kan du potensielt tjene på bloggen din?

Ifølge et digitalbyrå i Oslo så tjener de populære bloggerne i gjennomsnitt 8000-10 000 i måneden. De aller mest populære bloggerne kan rake inn opptil 100 000 kr i måneden, og dette er kun på reklame!

Inntjeningspotensialet for en blogg er uendelig - akkurat som å starte ditt eget selskap. Som med alle andre ting, så krever det mye arbeid av deg. Noen mennesker har tjent tusenvis av kroner på bloggen sin, mens andre ikke har tjent et øre.

Vårt tips

Start bloggen på deltid og beveg deg over mot fulltid når du ser at inntekten begynner å gå opp. Gi deg selv 1-2 år for å jobbe med bloggen. Hvis du klarer å opprette bloggen samt at du tjener penger på det så det det meget mulig at den vil fortsette å vokse.

By , 15 May 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18