Forbrukslån Definisjoner - Les De Før Du Søker! | Forbrukslån | CompareKing
forbrukslån definisjoner

Forbrukslån Definisjoner - Les Dette Før Du Søker Om Forbrukslån!

Et forbrukslån er et usikret lån som du kan bruke til hva-du-vil, enten det er oppussing av kjøkken eller en lengre ferie i Thailand. Ettersom banken ikke har noen form for sikkerhet for lånet så vil renten være en del høyere enn det du ellers ville fått med et lån med sikkerhet. Noe alle lån har til felles er at de skal betales tilbake, uavhengig om det er dyrt og tidkrevende. Det er derfor viktig at du har god kontroll på personlig økonomi før du søker om et forbrukslån. 

Hvor kan jeg få forbrukslån? Det finnes en rekke finansieringsselskap som tilbyr forbrukslån og kredittkort. Noen av de mest kjente inkluderer Ikano Bank, Santander Consumer Bank, GE Money Bank, Svea Finans, yA Bank, OPP Finans, BB Finans, Komplett BankBank Norwegian, Ekspress Bank og Collector. Generelt sett så kan låne inntil 250 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år og en effektiv rente fra 8.6%.   

Med titalls forskjellige aktører på markedet er det ikke alltid like lett å finne de beste betingelsene. Det er derfor viktig at du bruker litt tid på å sammenligne lånetilbud, på den måten finner du et lån som passer deg og dine behov. CompareKing har testet Ekspress Bank sitt forbrukslån, klikk her for å lære mer. 

Før du søker om et forbrukslån er det et par ting du burde vite. Her har vi samlet en liten liste med noen viktige definisjoner som du burde være inforstått med før du søker om lån. 

Forbrukslån definisjoner 

By , 26 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18