Du Er Uansvarlig Om Du Glemmer Reiseforsikring! | Forsikring | CompareKing
Du Er Uansvarlig Om Du Glemmer Reiseforsikring!

Du Er Uansvarlig Om Du Glemmer Reiseforsikring!

Passet, flybillettene og solkrem er klargjort. Reisen nærmer seg med stormskritt, men det er noe som mangler (i tillegg til sommerkroppen). Har du husket reiseforsikring? Reiseforsikring blir ofte oversett ettersom reisen kun er for en kort periode. Det er utrolig viktig å kjøpe reiseforsikring før du drar på ferie slik at du verner deg finansielt mot eventuelle uhell, enten du skal på forretningsreise til London eller på bryllupsreise til Maldivene. Fred i sinnet er viktig for deg om du skal kunne nyte feriedagene til det fulle.

 

Hva er reiseforsikring i Norge?

Kort fortalt, reiseforsikring beskytter deg og dine i tilfelle du skulle oppleve uhell når du er ute og reiser. Hovedformålet med en reiseforsikring er å hindre at du støter på unødvendige barrierer etter en uheldig hendelse. Ulike forsikringsselskap slik som Gjensidige, IF og Tryg tilbyr ulike forsikringer med ulike typer forsikringsvilkår. Det er derfor viktig å vurdere hver enkelt reiseforsikring i Norge for å se om den passer deg og dine behov.

 

For eksempel, når du reiser med fly forsvinner det i gjennomsnitt 3.08 baggasjer per 1000 baggasjer. Dette er noe som ikke er under din kontroll og du kan bli en av de uheldige som mister baggasjen sin. Flyselskapet som har mistet baggasjen refunderer et par hundre kroner, men ikke i nærheten av verdien av det du har mistet. Det er derfor viktig å finne en reiseforsikring som refunderer en verdi som er i nærheten av det du mistet. Hvis du skal delta i spennende aktiviteter slik som surfing, fallskjermhopping eller lignende burde du også vurdere å finne en passende reiseforsikring.

 

Fra et finansielt perspektiv er reiseforsikring en av de viktigste tingene du burde kjøpe når du er ute og reiser. Du trenger ikke å bekymre deg for medisinske kostnander og andre kostnander assositert ved et eventuelt uhell. Reiseforsikring gir deg økonomisk bistand i tider med krise og kan muligens spare deg for tusenvis av kroner. I tillegg til dette så kan du holde tankene dine fri for bekymringer og la forsikringsselskapet ta seg av uventende problemer.

By , 11 Nov 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18