3 Ting Som Ødelegger For iPhone 5s | Teknologi | CompareKing
3 Ting Som Ødelegger For Den Fantastiske iPhone 5s

3 Ting Som Ødelegger For Den Fantastiske iPhone 5s

Apple lanserte de splitter nye smarttelefonene iPhone 5s og iPhone 5c i Oktober 2013. Kombinert ble det solgt 9 millioner telefoner i den første uken, noe som er utrolig imponerende. Uheldigvis så er det slik at det er enkelte ting som hindrer iPhone 5s brukere fra å nyte smarttelefonen til det fulle. Hva er dette og hvordan kan det fikses?

 

Nedenfor vil du finne en liste som er basert på 30 millioner iPhone 5s brukere. Listen er hentet fra FixYa. FixYa er et spørsmål-og-svar nettside hvor du kan spørre spørsmål om diverse forbrukerprodukter. Ifølge FixYa er dette de vanligste problemene:

 

#1 Batteritiden er ikke akkurat imponerende...

De fleste som eier en smarttelefoner er klar over at telefonen må lades ganske ofte. iPhone 5s er intent unntak og enkelte kunder har opplevd betydelig nedsatt battertid på den nye smarttelefonen. Nå er det heldigvis slik at det er mulig å øke batterilevetiden ved å ta noen enkle grep.

 

Ordet begynner på steds og ender med tjenester. Applikasjoner som bruker stedstjenester er den største synderen når det kommer til batterilevetid. Det er mulig å begrense hvilke applikasjoner som har tilgang til disse tjeneste ved å gå til innstillinger ----> personvern----> stedstjenester og deretter slå av tilgangen til de tjeneste du ikke bruker.

 

I tillegg så er det lurt å holde øye med batterilevetiden din etter at du har installert nye applikasjoner. Som regel skal iPhone 5s og iOS 7 administrere programmene slik at de ikke bruker usedvalig mye batteri men det ender at enkelte applikasjoner senker batterilevetiden drastisk. I tillegg så er det lurt å holde et øye med batterilevetiden etter at du har installert nye applikasjoner. Hvis du merker at batterilevetiden synker etter at du har installert en ny applikasjon burde du kvitte deg med appen eller reinstallere appen.

 

#2 Hvor blir fingertrykket mitt lagret?

Problemet er ikke relatert til sensoren(den funker faktisk utmerket!) men heller at iPhone 5s brukere er bekymret for hvor den sensitive informasjonen blir lagret. Det er trossalt fingeravtrykket ditt! Apple påstår at fingeravtrykket ikke blir lastet opp til iCloud eller Apple sine servere. Hva tror du?

 

#3 Jeg hadde akkurat kommet til level 10 i Fruit Ninja så krasjet appen. Hva skjedde?

En annen gjenganger er applikasjoner som fører til at iPhonen din krasjer. Dette er vanligvis pågrunn av at at applikasjonen ikke er oppdatert eller fungerer dårlig sammen med iOS 7 pågrunn av måten den er utviklet på.

 

Det er desverre ingen quick fix men det er mulig å prøve 2 ting:

 

1. Oppdater smarttelefonen regelmessig slik at du har den nyeste versjonen av iOS 2. 2. Restart telefonen om du merker at den ikke fungerer helt som den skal.

2. Sørg for at applikasjonene dine alltid er oppdatert.

 

#4 Skjermstørrelsen er så som så..

Innen skjermstørrelser så er Samsung Galaxy Note regnet som Lamborghinien mens iPhone er Maseratien. Maserati produserer utrolig flotte biler men det er ikke helt det samme som en Lamborghini. Uansett, det ryktes at iPhone 6 kommer med en større skjerm. La oss inderlig håpe at dette stemmer!

By , 05 Dec 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18