Når Bør Du Vurdere å Refinansiere? | Refinansiering | CompareKing
bør du refinansiere

Når Bør Du Vurdere å Refinansiere?

Sliter du med mye smålån og kredittkortgjeld? Hvis det er tilfelle så kan det lønne seg å samle all gjelden under et større forbrukslån, også kjent som refinansiering. Refinansiering av gjeld vil si at du tar opp et nytt lån for å nedbetale gammel gjeld. Dette kan være et gunstig alternativ om du klarer å presse ned dine månedlige rentekostnader. Hvis rentekostnaden er uendret så har det ingen hensikt å refinansiere.

Hvorfor burde du samle lån?

9 av 10 ganger så vil rentekostanden du betaler for et kredittkort være høyere enn det du ellers ville betalt med et forbrukslån. Ikke nok med det, hvis du har flere smålån så må du også betale gebyrer for hvert av disse lånene, noe som fort kan bli unødvendig dyrt. 

Hvis du ser bort ifra noe det rent økonomiske, så er det også mye tid å spare. Med refinansiering av gjeld så trenger du kun å forholde deg til en faktura hver måned. Dette er spesielt nyttig for deg som ikke har så god kontroll på regningene.

Finn et konkurransedyktig lån

Det finnes mange tilbydere av forbrukslån på markedet, noen av de mest kjente inkluderer Bank Norwegian, GE Money, Santander, BB Finans, Komplett Bank, Collector og Nordax. Med så mange tilbydere på markedet så gjelder det å bruke litt tid i søken etter det perfekte forbrukslånet.

Det er mulig å låne inntil 400 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid på inntil 15 år. Renten vil vanligvis ligge et sted mellom 10-20%. Som du sikkert vet så blir renten alltid satt etter en individuell vurdering. Sliter du med betalingsanmerkninger? Her er 3 punkter som kan hjelpe deg med å øke sjansene dine! 

By , 16 Sep 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18