Nyt Sommeren, Få Båtlån Uten Egenkapital | Forbrukslån | CompareKing
båtlån uten egenkapital

Hvorfor Skal Ikke Du Kunne Nyte Sommerens Idyll Med et Båtlån Uten Egenkapital?

Solen varmer fra en skyfri himmel og fjorden glitrer. Sommeren nærmer seg med stormskritt og det er på tide å gjøre seg klar for båtsesongen. For mange så er båtlivet sommerens høydepunkt. For å kunne ta del i sommerens idyll trenger du en presentabel og driftssikker båt. Med hundretalls båter til salgs på Finn så blir det ikke noe vanskelig oppgave å finne en knallbra båt som passer dine behov. Det eneste du mangler nå er båtfinansieringen. Hvor skal du begynne? 

Båtlån uten egenkapital gir deg muligheten

Hvis du er på utkikk etter en rask og fleksibel båtfinansiering kan et båtlån uten egenkapital være et godt alternativ for deg. Med et båtlån uten sikkerhet kan du låne til ny eller brukt båt. Ettersom et båtlån uten sikkerhet er et fleksibelt båtlån så kan du søke selvom du ikke har funnet drømmebåten din ennå. Når drømmebåten din dukker opp så har du allerede finansiering på plass – enkelt og greit.

Med et bålån uten sikkerhet kan du låne inntil 350 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år. Renten starter fra 7.9% nom. Hvis du bruker BankID når du søker kan du få utbetalt lånet innen 1-2 virkedager.

Hvis du har mulighet for å refinansiere boliglånet så er dette og foretrekke fremfor et båtlån uten egenkapital ettersom renten er en del lavere. 

Hvem kan søke om et båtlån uten egenkapital?

For å søke om et båtlån uten sikkerhet må oppfylle de følgende kravene: 

  • Norsk statsborger
  • Fast jobb med inntekt(minimum 120 000 kroner brutto) 
  • Ingen betalinganmerkninger  

Hvis du oppfyller kravene så er det ingenting som står i veien for at du skal kunne få en rimelig båtfinansiering som kan hjelpe deg med å oppfylle båtdrømmen!  

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 08 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18