Oversikt Over Forskjellige Typer Forbrukslån | Forbrukslån | CompareKing
forskjellige typer forbrukslån

Oversikt Over Forskjellige Typer Forbrukslån

I de senere år har det kommet flere forskjellige varianter av forbrukslån, noen billigere enn andre. Det eneste som skiller disse lånene er rentekostnaden og nedbetalingstiden. Her tar vi en nærmere titt på forskjellige typer forbrukslån. 

Smålån uten sikkerhet

Med et smålån uten sikkerhet kan du låne inntil 50 000 kroner uten sikkerhet. Av og til så oppstår det situasjoner hvor du trenger litt ekstra finansiering, enten det er for å kjøpe en ny vaskemaskin eller et ny motor til bilen din. Ettersom smålån er lavere enn tradisjonelle forbrukslån så vil renten være noe høyere. Som med alle lån, så må et smålån betales tilbake. Det er derfor viktig at du har god kontroll på privatøkonomien før du søker om et slikt lån.

Oppussingslån

Oppussingslån ble først introdusert av Bank Norwegian for et par år siden. Lånet er beregnet for oppussing av bad, kjøkken, stue eller for utbygging av huset. Vanligvis vil du kunne låne opptil 400 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år.

Billån uten sikkerhet

Det hender at forbrukere ikke vil stille sikkerhet for bilkjøp. Heldigvis så finnes det billån uten sikkerhet som hjelper deg med akkurat dette. Med et billån uten pant kan du låne inntil 400 00 kroner og lånet blir utbetalt innen 1-2 virkedager. Renten er noe høyere enn det du ellers ville fått om du tok opp et billån med sikkerhet.

Refinansiering av smålån og kredittgjeld

Refinansiering av gjeld betyr at du samler dyre lån og kreditter under ett lån med en lavere rente. Ikke bare sparer du penger men du får også en bedre oversikt. 

Forbrukslån

Med et tradisjonelt forbrukslån kan du låne opptil 400 000 kroner. Renten vil vanligvis ligge et sted mellom 8.6 – 20%. Det er mye penger å spare på og sammenligne lånetilbud, så det er viktig at du bruker litt tid når du er på utkikk etter et nytt forbrukslån.  

By , 28 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18