Refinansiering Uten Sikkerhet Kurerer Gruff! | Refinansiering | CompareKing
Refinansiering Uten Sikkerhet Kurerer Gruff!

Refinansiering Uten Sikkerhet Kurerer Gruff!

Når man ikke har dyre eiendeler som bolig, båt eller bil det bli vanskelig å få lån til refinansiering fra banken. Men det finnes allikevel noe som heter refinansiering uten sikkerhet. For å få refinansiering uten sikkerhet må du naturlig nok måtte betale en del mer i renter.

La oss først se litt på begrepet refinansiering. Vi sier at vi refinansierer hvis vi låner penger for å nedbetale eksisterende lån. Det virker kanskje litt unaturlig å låne mer i en sånn situasjon, men det kan være både penger og tid og spare på refinansiering. Man finner kanskje et lån med bedre rentevilkår eller lengre nedbetalingstid, eller man har oppnådd en høyere fast inntekt siden sist og har dermed bedre forutsetninger for å få et godt tilbud. Et annen grunn til at man vil refinansiere er hvis man sitter med en rekke mindre lån og vil samle disse gjeldspostene i en større for å få bedre oversikt. For større lånesummer får man som regel lavere rente og det blir dessuten lettere å holde styr på betalingsfrister.

Refinansiering uten sikkerhet hjelper deg med å ta kontroll

For å refinansiere kan man for så vidt ta opp et vanlig forbrukslån, uten å måtte oppgi formålet. Et alternativ er å la banken betale ned gjeldspostene dine for deg. Da får du ikke gleden av å se pengene i egen konto, men det var jo ikke meningen at du skulle bruke det til noe annet. For mange er dette derfor den tryggeste løsningen og sender også et signal til banken om at du er betalingsvillig.

Det er store forskjeller i pris på markedet for refinansiering uten sikkerhet, og vilkårene varierer avhengig av lånesum, nedbetalingstid og din økonomiske situasjon. Hvis du har mulighet til å stille med en medansvarlig søker vil det dessuten hjelpe på rentesatsene. Heldigvis tar det ikke lang tid å søke på slike lån og behandlingstiden er kort. Det kan derfor være en god idé å lete litt rundt på nettet. Husk, det er fort gjort å søke og du forplikter deg ikke til noe som helst. Dette er derfor til syvende og sist den sikreste måten å skaffe seg en oversikt over prisene i markedet.

By , 24 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18