Fordeler Ved Refinansiering Uten Pant | Refinansiering | CompareKing
Refinansiering Uten Pant Kurerer Søvnløse Netter!

Refinansiering Uten Pant Kurerer Søvnløse Netter!

Har du smålån og kredittgjeld? Ofte så er det slik at forbrukere havner i økonomiske vanskligheter når de mister oversikt over hva som skal betales og når. I tillegg så vil også smålån og kredittgjeld fort bli dyre lån om det ikke betjenes riktig. Hvis du har lyst å få litt pusterom så burde du vurdere refinansiering uten pant. Hva er egentlig refinansiering uten pent?

Refinansiering uten pant

Du får alle smålånene dine samlet under et større lån, du betaler lavere rente og du får litt ekstra penger å rutte med. Hva snakker vi om? Akkurat, refinansiering uten sikkerhet. Ved å refinansiere smålån og kredittgjeld vil du kun betale et enkelt månedlig avdrag som dekker all gjeld. Dette er gunstig ettersom det blir mye enklere å kontrollere dine månedlige utgifter.

Fordeler ved refinansiering

• Du får alle lånene dine samlet under ett enkelt lån. Med andre ord, det blir lettere for deg å kontrollere utgiftene dine

• Du får en lavere rente noe som vil si at dine månedlige avdrag blir lavere

• Du kan sove godt om natten

Ulemper ved refinansiering

• Den totale lånesummen blir større og det kan ta lengre tid å nedbetale lånet.

Kan jeg få refinansiering uten pant?

Det er ikke alle som vil få innvilget en søknad om refinansiering uten sikkerhet. For å søke om refinansiering uten sikkerhet så må du ha jobb med fast inntekt, være over 18 år og ikke ha betalingsanmerkninger. De fleste utlånere vil kunne tilby refinansiering opp til 250 000 kr med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år.

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 21 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18