Sammenlign Forbrukslån Og Spar Inntil 15 000 Kr | Forbrukslån | CompareKing
Sammenlign Forbrukslån

Sammenlign Forbrukslån Uten Sikkerhet Og Spar Inntil 15 000 Kroner

Mens et kredittkort er en gunstig løsning for finansiering av småkjøp slik som flyreiser, hotell og andre varekjøp, er et forbrukslån en attraktiv løsning når du trenger finansiering for større utlegg slik som oppussing av badet eller en jordomseiling. Et forbrukslån er et lån hvor du ikke må stille sikkerhet for lånet. Før du søker er det viktig at du sammenligner priser på forbrukslån slik at du ender opp med et gunstig forbrukslån.

Hvorfor velge et forbrukslån uten sikkerhet?

Hvis du er på utkikk etter finansering men sliter med å stille sikkerhet så kan et forbrukslån være et godt alternativ. Det som er viktig å huske er at du ikke må låne mer enn hva du klarer å betale tilbake. På slutten av dagen så er et forbrukslån fremdeles et lån, og ja, det må betales tilbake med renter og avdrag. Hvis du har funnet ut at et forbrukslån er riktig for deg så er det et par ting du må vite før du søker.

Hvor mye kan du låne?

Hvor mye du får låne er basert på en rekke faktorer slik som betalingsevne, inntekt og annet. Normalt sett vil du kunne låne alt fra 5000 til 350 000 kroner. Bank Norwegian tilbyr forbrukslån inntil 400 000 kroner men det er svært få som får innvilget et så høyt forbrukslån.

Hvor fort blir forbrukslånet utbetalt?

Dte er flere selskaper som tilbyr forbrukslån på dagen. Dette vil ikke si at at pengene er på konto samme dag som du søker, men at du mottar lånedokumentene samme dag med et positivt svar. Hvis du bruker BankID for legitimering og signering kan pengene være på konto dagen etter at du sendte søknaden din. Normalt sett vil det ta 2-3 virkedager for pengene er på konto.

Sammenlign forbrukslån

Med titalls forskjellige tilbydere er det ikke alltid like lett å finne det forbrukslånet som tilbyr lavest effektiv rente. Den effektive renten inkluderer avgifter og kostnander du må betale for forbrukslånet ditt. Med andre ord, jo høyere rente jo mer må du betale. For å finne et forbrukslån uten sikkerhet som passer deg og dine behov så er det viktig å sammenligne tilbud fra forskjellige banker slik at du finner et billig forbrukslån du kan leve med, bokstavlig talt. Du kan også ta en titt på www.sammenlignforbrukslån.no

Hvorfor har jeg fått en høyere effektiv rente enn det som står oppgitt?

Renten du får på forbrukslånet ditt er basert på ulike faktorer slik som kreditt historie, inntekt, betalingsevne, alder og annet. Den endelig renten du får blir fastsatt etter at banken har mottatt søknanden din. Ofte vil du se at desto høyere lånet er jo lavere er renten. Dette er logisk ettersom utlåner vil tjene mer på renter og avdrag.

Er du klar for å søke om forbrukslån? Sammenlign forbrukslån uten dagen med CompareKing og spar inntil 15 000 kroner!

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 27 Jul 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18