Signer Lånesøknaden Med BankID! | Forbrukslån | CompareKing
lånesøknad med bankid

Signer Lånesøknaden Med BankID!

Husker du den tiden der du faktisk måtte møte opp i banken for å søke om lån? Heldigvis så er den tiden forbi og i dagens moderne IT-samfunn så er det faktisk mulig å få innvilget og utbetalt et lån samme dag som du søkte. I gamle dager tok det uker, nå tar det 1-2 virkedager før pengene er på konto. 

Ikke nok med det, bankene jobber mot en løsning som skal gjøre det mulig for folk flest å få innvilget og utbetalt et lån innen et par minutter. 

Signer lånesøknaden med BankId

De fleste av oss bruker BankID når vi skal betale regninger i nettbanken eller når vi tegner en ny forsikring. Det er også mulig å bruke BankID som en elektronisk signatur når du søker om ulike typer lån slik som forbrukslån, billån, smålån og kredittkort.

Hvis du har søkt om et forbrukslån på dagen og lånesøknaden har blitt invilget så kan du signere gjeldsbrevet med din BankID. Signeringen i seg selv er unnagjort på et par minutter og det er faktisk mulig å få pengene på konto samme dag.

Hvor får jeg tak i BankID?

For å få BankID må du være minimum 18 år. Det eneste du trenger å gjøre er å ta med deg passet ditt og besøke din lokale bank. Prosessen i seg selv er svært enkel og det er faktisk mulig at du får din nye BankID på dagen.  

Forbrukslån uten sikkerhet på dagen

Som nevnt, så er det mulig å få utbetalt et forbrukslån på dagen. Hvor raskt pengene faktisk blir utbetalt er avhengig av en rekke faktorer slik som lånebeløp, hvilke bank du bruker og hvor raskt du får underskrevet et eventuelt gjeldsbrev. Som oftest så kan du forvente at pengene er å finne på din konto innen 1-2 virkedager. 

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 15 Sep 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18