Les Dette Før Du Søker Forbrukslån Uten Sikkerhet! | Forbrukslån | CompareKing
3 Ting Du Må Sjekke Før Du Søker Om Et Forbrukslån Uten Sikkerhet

3 Ting Du Må Sjekke Før Du Søker Om Et Forbrukslån Uten Sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet er en god måte å låne penger om du sliter med å stille sikkerhet eller pant for lånet. Hvis du har mulighet til å stille sikkerhet er dette noe du burde vurdere ettersom du vil få bedre lånebetingelser.

Før du søker om et forbrukslån uten sikkerhet er det viktig at du bruker litt ekstra tid på å tenke deg om slik at du er sikker på at du ender opp med en lån som passer deg og dine behov. Videre så burde også spørre deg selv om du virkelig trenger å låne penger. Hvis du allerede er innstilt på å søke om et forbrukslån uten sikkerhet burde du ta en titt på det følgende...

1. Hvor mye trenger du og hvor lenge?

Du har funnet ut at du trenger å låne penger, men vet du hvor mye du trenger å låne og hvor lenge? Hvis du ønsker å låne et lavt beløp over en liten periode burde du vurdere et kredittkort. Hvis du ønsker å låne mellom 5000 - 350 000 kroner uten sikkerhet burde du vurdere et forbrukslån.

2. Har du sjekket kredittverdigheten din?

Før du sender enn en søknad burde du sjekke kredittverdigheten din ettersom den vil ha en betydelig innvirkning på renten du må betale for lånet. Hvis søknaden din blir avslått vil dette også ha en negativ innvirkning på kredittverdigheten din. Sjekk kredittverdigheten din i dag ved å sjekke Experian eller Soliditet.

3. Har du råd til å nedbetale lånet?

Før du søker om et lån uten sikkerhet burde du bruke litt på å planlegge hvordan du skal nedbetale lånet og sjekke at du faktisk har økonomi til å betjene lånet. Hvis du ikke klarer å betjene lånet kan du ende opp med betalingsanmerkninger, noe du helst vil unngå!

By , 21 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18