Desperat Etter Å Låne Penger Uten Sikkerhet? | Forbrukslån | CompareKing
etter å låne penger

Desperat Etter å Låne Penger Uten Sikkerhet? Et Forbrukslån Redder Dagen!

Det er ikke alltid lett å betale for en ny oppvaskmaskin eller sommerferie fra våre vanlige inntekter, og det er derfor mange av oss trenger litt ekstra kreditt nå og da.

Det finnes ulike måter å låne penger på, men en av de mest vanlige er forbrukslån, også kjent som usikret lån. Forbrukslån er ganske enkle: du samtykker til å låne et bestemt beløp over en viss periode, og nedbetaler gjeld i faste månedlige avdrag over lånets løpetid.

Budsjettering gjort enkelt

Forbrukslån gjør det enkelt å låne penger fordi du vet nøyaktig hvor mye lånet vil koste og hvor lang tid det vil ta å betale tilbake. Du kan vanligvis låne opp til 250 000 kr over en periode på ett, tre eller fem år. Forbrukslån kan derfor være ideelle hvis du ønsker å kjøpe en større eiendel, for eksempel en bil. Noen långivere merker sine lån som billån, eller oppussingslån, men du kan bruke pengene hvordan du ønsker. Du kan også låne penger til å refinansiere annen gjeld.

Hus som sikkerhet?

Forbrukslån er usikrede lån på den måten at de ikke blir tatt ut ved hjelp av en annen eiendel som sikkerhet. Så, for eksempel, du trenger ikke å sette ditt hjem i fare når du låner penger, som ville være tilfellet med et sikret lån som for eksempel et boliglån.

Det viktigste huskeregelen er at du ikke må låne mer penger enn hva du klarer å betale tilbake!

By , 28 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18