Sjekkliste Før Du Søker Om Lån | Forbrukslån | CompareKing
Sjekkliste For Lån - 3 Punkter Du Må Sjekke Før du Søker om Lån

Sjekkliste for Lån - 3 Punkter Du Må Sjekke Før du Søker om Lån

Et forbrukslån kan være en god måte å låne fra 10 000 til 250 000 kroner. Hvis du har lyst å låne et høyere beløp så burde du vurdere å refinansiere boliglånet. Selv om det er enkelt å låne penger så er det visse forholdsregler du burde ta slik at du ender opp med et lån du kan leve med - bokstavlig talt. Her er vår sjekkliste for lån:

Trenger jeg virkelig et lån?

Det første du må spørre deg selv er om du virkelig trenger å låne penger. Hvis du kun trenger et låne lavt beløp så kan du høre med familie og venner om de har mulighet for å hjelpe deg inntil du får penger. Om dette ikke er en mulighet burde du søke om et gebyrfritt kredittkort. Det finnes flere forskjellige kredittkort på markedet slik som BB Finans sitt Credits Visa og Santander sitt Gebyrfri Visa. Det er viktig at du betaler den utestående kreditten innen den rentefrie perioden slik at du slipper unødvendige rentekostander. Hvis du er på utkikk etter å låne et større beløp burde du prøve stille sikkerhet for lånet ettersom du vil få bedre betingelser.

Har du sjekket kredittverdigheten din?

Før du søker om et lån burde du sjekke kredittverdigheten din ettersom den vil ha en innvirkning på søknaden din. Hvis søknaden din blir avvist så vil dette ha en negativ innvirkning på kredittverdigheten din. Med andre ord, sjekk først og søk etterpå.

Har du råd til å nedbetale lånet?

Dette er ingen spøk, alle som søker om lån burde sjekke at de klarer å nedbetale lånet før de søker. Sett deg ned og regn litt på hva det vil koste deg og se om du klarer å betjene det. Disse 3 punktene burde være på alle sin sjekkliste for lån. Har du noen punkter på din sjekkliste for lån som burde vært nevnt her? Del gjerne med oss i kommentarfeltet.

By , 30 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18