Slik Bruker Du Kredittkortet På Valentinsdag! | Kredittkort | CompareKing
kredittkort på valentinsdag

Slik Bruker Du Kredittkortet Ditt På Valentinsdag!

En stor dag for de fleste kvinner og en relativt dyr dag for fleste menn. Ja, det stemmer, vi snakker om Valentinsdagen. Det er ennå en stund til den store dagen, men det gjelder å begynne forberedelsene i god tid slik at alt blir perfekt. Selvom du har lyst å dra på litt ekstra på denne store dagen gjelder det å bruke pengene dine klokt.

Her har du 4 tips for hvordan du skal bruke kredittkortet ditt på Valentinsdagen:

1. Ikke bruk mer enn du har råd til

Det sier seg selv, men uheldigvis så er det slik at flere og flere nordmenn sliter med mye gjeld, enten det er boliglån eller forbrukslån. Valentinsdagen er en stor dag, men det er ikke nødvendig å ta på seg ekstra gjeld. Hold deg til budsjettet ditt!

2. Dra nytte av belønninger og cashback

Hvis du har akkumulert poeng med kredittkortet ditt er det mulig at du kan bruke disse mot en gave. Enkelte kredittkort vil gi deg rabatter hos utvalgte forhandlere så det er viktig at du sjekker med kortutsender slik at du vet hvilke forhandlere du skal gå til for å spare penger.

3. Hold det hemmelig

Bruker du og din kjære det samme kredittkortet? Sørg for at din han eller hun ikke leser kredittkortutskriften før den store dagen. Hvis du bruker mer enn du har råd til(noe du ikke burde gjøre!) er det viktig at din kjære aldri ser utskriften.

4. Gi avkall på roser og sjokolade

Bruk kortet ditt til å kjøpe noe som er mer gjennomtenkt og kreativt. Hva med å forberede en smakfull middag sammen med en fin flaske vin og et romantisk dikt?  

Uansett hvordan du velger å bruke dagen, ha en riktig flott dag og sørg for at du legger inn litt ekstra innsats!

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 01 Sep 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18