Slik Fungerer Et Forbrukslån På Timen! | Forbrukslån | CompareKing
Forbrukslån på timen

Slik Fungerer Et Forbrukslån På Timen!

I banken tar det flere dager å få svar på en lånesøknad, og selv med lånetilbud på nettet må pengene overføres fra en konto til en annen, og det tar jo vanligvis 1-2 dager. Så du kan ikke forvente å få penger på konto helt med det første, selv om det annonsert som "lån på timen". 

Enkelte låntilbydere har riktignok automatiske systemer som gjør at du kan få innvilget lån på timen, eller i hvert fall på dagen. Og det er dette det egentlig dreier seg om. Søknaden kan foregå over nett eller telefon og alt fra søknad til signering foregår elektronisk. Med BankID slipper du nemlig å signere lånepapirene og sende dem tilbake i posten.

Den raske behandlingen forutsetter at du er klar til å sende inn all nødvendig dokumentasjon og at du står parat til signering og tilbakesending. For at dette skal fungere skal du også helst søke på en vanlig arbeidsdag.

Forbrukslån på timen = 1-2 virkedager

Forbrukslån på timen betyr altså at du får svar på en ikke-bindende søknad med en gang og at denne kan behandles i løpet av få timer. Enkelte låntilbydere lover at du får pengene inn på konto senest neste virkedag, men det er standard med 1-2 dager.

SMS-lån

SMS-lån eller mobillån er en kontroversiell form for mikro-lånder du ganske enkelt sender inn et kodeord og lånebeløpmed mobiltelefonen og venter på bekreftelse. Beløpet knyttestil et kortnummer, og det kan ta kort tid før du har pengene inne på konto, i blant allerede samme dag.

Forbrukslån på timen er dyre lån og du må forvente å få en effektiv rente på minst 8.6%. For SMS-lån opereres det med flere tusen prosent i effektiv rente. Derfor jobber Forbrukerrådet for å forhindre SMS-lån i Norge.

By , 09 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18