Slik Fungerer Et Mikrolån På Dagen! | Forbrukslån | CompareKing
mikrolån på dagen

Slik Fungerer Et Mikrolån På Dagen!

Vurderer du å søke om et mikrolån på dagen men har lyst å lære litt mer før du sender inn lånesøknaden? Da har kommer til riktig plass. Når vi snakker om mikrolån på dagen så snakker vi som oftest om relativt små summer slik som et par tusenlapper eller mindre.  

Det som er bra med et mikrolån på dagen er at det er et fleksibelt lån hvor du kan få pengene på konto innen 1-2 virkedager. Uforutsette hendelser kan dukke opp når som helst – enten det er positivt eller negativt. Et mikrolån på dagen gir deg økt trygghet i tilfelle du skulle trenge rask og enkelt finansiering.

Mikrolån på dagen

Et mikrolån på dagen er et lån uten sikkerhet. Banken vil derfor ikke kreve at du stiller pant for lånet. Ettersom banken ikke krever pant for lånet vil renten være noe høyere. Det er derfor viktig at du har kontroll på finansene dine. Hvis du har lyst lære mer om personlig økonomi og hvordan du kan spare penger kan du sjekke ut vårt Spare- og læresenter. Her finner du gode artikler og nyttige sparetips. 

Lån fra 5000 – 50 000 kroner med mikrolån på dagen

Med mikrolån uten sikkerhet kan du låne fra 5000 til 50 000 kroner. Ettersom lånet er relativt lavt vil renten våre noe høyere enn det du ellers ville fått med et høyere forbrukslån. Noen tilbydere av mikrolån inkluderer GE Money Bank, Santander, yA Bank, Ekspress Bank og BB Finans. Den effektive renten de tilbyr varierer fra 8.6%-25% og du får en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år. Ettersom lånet har en høy rente gjelder det å nedbetale lånet så snart som mulig. 

 

By , 20 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18