Smålån På Dagen Kan Fort Bli Dyrt! | Forbrukslån | CompareKing
smålån på dagen

Smålån På Dagen Kan Fort Bli Dyrt!

Smålån er forbrukslån, som regel i underkant av 50 000 kroner. Lån av denne typen kan brukes til finansiering av middels til større innkjøp av varer og tjenester; som for eksempel elektroniske artikler, hvitevarer, møbler, reiser, oppussing og reparasjoner eller andre uforutsette utgifter.

Bruk ditt smålån på dagen til hva-du-vil!

Hva pengene brukes til er helt opp til låntakeren, men man skal være oppmerksom på høye rentesatser. Et smålån på timen vil alltid gjøre et kjøp dyrere men det kan ende med å koste betraktelig hvis gjeldsforholdet blir stående over lengre tid. Dette kan dessuten skape problemer hvis man senere vil ta opp et boliglån og da ikke klarer å bli kvitt eksisterende gjeld. Man skal derfor tenke seg godt om før man tar opp et smålån på dagen, og særlig fordi det er så store forskjeller på pris skal man se seg litt rundt før man slår til.

Slik finner du det beste smålånet

Det har lenge vært vanskelig å få oversikt i priser på markedet for forbrukslån. Dette er fordi forbrukslån vanligvis er lån uten sikkerhet og rentesatser beregnes på grunnlag av søkerens faste inntekt, livssituasjon og gjeldshistorie. Låntilbydere gir deg derfor som regel bare gjennomsnittspriser og reklamerer ofte med den nominelle renten, som ikke inkluderer etablerings- og termingebyr; heller enn den effektive renten, der alle utgiftene er iberegnet.

De færreste av oss har lyst å bruke flere timer på nettet mens vi leter etter det beste smålånet. Heldigvis så finnes det tjenester slik som Finansportalen hvor du kan sammenligne smålån på dagen uten sikkerhet fra en rekke ulike tilbydere. Hvis du har lyst at noen gjør jobben for deg så burde du vurdere å bruke en uavhengig låneformidler. Ved å bruke en uavhengig låneformidler så vil du kunne motta flere forskjellige lånetilbud fra en rekke tilbydere.  Ettersom smålån er nesten alltid annuitetslån så kan du regne med at månedsprisen på lånet ikke endrer seg etter at du har godtatt et lånetilbud. 

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 25 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18