Smålån På Timen Kan Dekke Uforutsette Utgifter | Forbrukslån | CompareKing
smålån på timen

Et Smålån På Timen Kan Dekke Uforutsette Utgifter

Smålån på timen eller mikrolån er som navnene antyder små lån uten sikkerhet med kort nedbetalingstid. Som regel dreier det seg om en par tusenlapper, og enkelte tilbydere lar deg låne så lite som 500 kroner. Alt opp til 50 00 kroner kan likevel betegnes som smålån.

Formålet med slike lån er å dekke uforutsette utgifter, som for eksempel en regning man ikke hadde forventet eller ekstra kostnader når viktige eiendeler går i stykker. Da er det ikke sikkert man kan vente på lønnslippen og man må dermed ty til et lån for å komme seg gjennom måneden. Men da gjelder det å betale tilbake så fort som mulig, ellers så kan smålån på timen fort bli veldig dyrt.

Det kan ofte være at man trenger pengene med en gang, og på enkelte nettsider antydes det at man kan få pengene mens man fremdeles er i butikken. Det kan jo være at man har fått øye på et råbra tilbud og da trenger man kanskje pengene umiddelbart. Flere tilbydere averterer derfor med raske lån; på dagen, timen, eller helt ned til minuttet. Men er det virkelig mulig å få pengene så fort?

Svar på dagen, pengene på konto innen 1-2 dager

I de fleste tilfeller er svaret til dette nei. Lån på dagen eller timen betyr vanligvis at du får søknaden innvilget med en gang, men å overføre pengene tar som regel litt lengre tid. Selv hos de raskeste aktørene skal det godt gjøres å få pengene på dagen.

Søknad og svar er riktignok fort gjort. I og med at det dreier seg om små lånesummer, trenger du ikke å dokumentere fast inntekt til samme grad, og søknaden kan dermed behandles raskere. Dette er i de fleste tilfeller gjort automatisk, og du kan også signere låneavtalen elektronisk med BankID.

Den aller raskeste formen for lån er SMS-lån. Da sender du ganske enkelt et kodeord og ønsket lånesum med mobilen. Dette forutsetter at du allerede har lånt fra dette selskapet via internett og at de har opplysninger om din økonomi fra før. Hvis du har samme bank som lånetilbyderen, et etablert kundeforhold og summene er små kan du faktisk få pengene nesten med en gang. Ellers må du forvente en ventetid på rundt 24 timer.

By , 27 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18