Sunn Middag For Under 30 Kroner | Livsstil | CompareKing Bloggr
En Meget Sunn Middag For Under 30 Kroner Som Smaker Godt

En Meget Sunn Middag For Under 30 Kroner Som Smaker Godt

Med stadig økende fokus på kosthold og helse så velger flere og flere av oss de sunne alternativene, enten det er å ta sykkelen til jobb eller å forbedre kostholdet. Mange tenker gjerne at det er dyrt å spise sunt, men det er det ikke. Her gir vi deg et eksempel på en meget sunn middag for under 30 kroner som smaker godt.

Fiskekaker med potetmos og peppersaus

Denne retten kan forberedes ved hjelp av et par kjeler på komfyren eller ved bruk av en mikrobølgeovn. Det tar ikke mer en 10 minutter alt i alt. Hvordan går du frem? Bland ut potetmosen med litt vann og putt den i mikrobølgeonven og la den stå der i 5 minutter på høy varme. I mellomtiden kan du blande ut sausen med litt vann i en kjele. Sett kjelen over middels varme for et par minutter. Når potetmosen er ferdig kan du putte fiskekakene i mikrobølgeovnen og la de står der i 5-6 minutter på høy varme. Volia, middagen er ferdig! Det beste av alt, det er en veldig billig og sunn middag.

Hva trenger du?

1. Potetmos med Melk & Gressløk fra Maggi

2. Peppersaus fra Toro

3.Fiskekaker fra Firstprice

Hva er næringsinnholdet per 100 g?

Potetmos med Mel & Gressløk fra Maggi Kcal 354 Fett 0,6 g - hvorav mettede fettstyrer 0,1 g Karbohydrater 79,8g Kostfiber 4,6 g Protein 8,7g

Peppersaus fra Toro Kcal 56g Fett 1,6g - hvorav mettede fettsyrer Karbohydrater 7,1g Protein 3,0g

Fiskekaker Kcal 83 kcal Fett 1,8g - hvorav mettede fettsyrer 0,1g Karbohydrater 7,5g Protein 9,2g

Hvor mye koster det?

Potetmosen får du for 13.90 kr, fiskekakene ligger på rundt 10 kr og peppersausen får du for 25 kroner for 4 poser. Billig, men veldig sunt og godt! Har du tips til en sunn middag? Del gjerne med oss i kommentarfeltet!

By , 14 May 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18