Verdens 5 Rikeste Kongelige - Utrolige Formuer! | Livsstil | CompareKing
verdens rikeste kongelige

Dette Er Verdens 5 Rikeste Kongelige

Vet du hvem som er de 5 rikeste kongelige i det 21. århundret? En skulle tro at de befant seg i Europa men slik er det ikke. Samtlige befinner seg faktisk i Østen og de sitter på utenkelige formuer. Her vi deg verdens 5 rikeste kongelige:

1 ) Kong Bhumibol Abdulyadej av Thailand

Formue: 188 milliarder

Kong Bhumibol Abdulyadej av Thailand er den nest eldste kongelige på listen vår med sine 87 år. Han har regjert i Thailand siden Juni 1946 og har gjort seg fortjent til tittelen som den kongelige som har regjert lengst i Thailand.

Han har bygget på formuen sin gjennom selskapet Crown Property Burea, som er verken er et privat eller statlig eid selskap. Crown Property Burea var tidlig inne og investerte i de store thailandske selskapene Siam Cement og Siam Commerical Bank.

2) Sultan Hassanal Bolkiah av Brunei

Formue: 120 milliarder

Hans fulle navn er Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzadin Waddaulah Ibni Al Marhum Sultan Haji Omar Ali Saifuddien Sa’adul Khairi Waddien og han er den nåværende Sultanen av Brunei – en meget oljerik nasjon. Han er 68 år og har ledet landet siden 1967.

Sultan Hassanal Bolkiah har bygget opp formuen sin gjennom investeringer i olje og gass i Brunei.

3) Kong Abdullah av Saudi-Arabia

Formue:106 milliarder

I en alder av 90 år er Kong Abdullah den eldste kongelige på listen vår. Han er den tredje rikeste kongelig i verden. Han har hatt over 30 koner og har mer enn 40 barn. Han ble kronet i 2005.

Saudi-Arabia er velkjent for å være et velstående land pågrunn av sine enorme olje- og gassreserver. Kong Abdullah er aktivt inne i Saudi Aramco som har monopol på landets oljereserver.

4) Sheikh Khalifa av Abu Dhabi

Formue: 90 milliarder

Sheikh Khalifa er 66 år og den nåværende presidenten i UAE og Emir i Abu Dhabi. Han har vært president i UAE siden 2004.

Formuen er bygget på landets oljereserver og globale investeringer i store internasjonale selskaper.

Han har donert store summer til University of Wales og University of Texas.

5) Sheikh Mohammed av Dubai

Formue: 24 milliarder

Sheikh Mohammed er 65 år, er visepresident i UAE og den konstitusjonelle monark av Dubai. Dubai har store oljereserver og det er her mesteparten av formuen hans kommer fra. Han er godt kjent internasjonalt ettersom han driver med avl av veddeløpshester.

Så der har du det, dette er de 5 rikeste kongelige i verden. Vet du hvem som er den rikeste mannen i Norge?

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 31 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18