Vi har kåret Norges Beste Kredittkort! | Kredittkort | CompareKing
beste kredittkort

Vi har kåret Norges Beste Kredittkort!

Mange av oss velger kredittkort gjennom banken vi er kunde hos ettersom dette er en veldig enkel og grei måte å gjøre det på. Det er riktignok ikke alltid det beste alternativet, men det er av og til vanskelig å skaffe et kredittkort i en annen bank hvis en har mye lån et annet sted. I slike tilfeller kan det være enklere å skaffe seg et kredittkort gjennom en ekstern aktør som ikke opererer som en bank, men kun som en distributør av kredittkort. I denne artikkelen skal vi ta en titt på hvilket kredittkort som er de beste i markedet både gjennom bankene og gjennom spesialiserte kredittkort aktører. 

Bankene

I dette avsnittet finner du en liste over de bankene som gjorde det best i vår test. Det som er grunnlaget for denne testen er årsavgift, rentefritak (antall dager), maks kreditt, gebyr minibank-uttak, effektiv rente, og om kortet inkluderer reiseforsikring.

Som en kan se fra denne tabellen, har vi lagt stor vekt på den effektive renten som kortene tilbyr. Her er det også mulig å spare noen tusenlapper i året om en bruker kredittkortet relativt mye. Ellers blir det litt opp til hver enkelt hva en selv anser som viktigst når en velger kredittkort. Noen har ofte reiseforsikring gjennom forsikringsselskaper og legger da mindre vekt på å få dette gjennom kredittkortleverandøren. 

Uavhengige kortselskaper 

I denne testen har vi tatt med de samme kriteriene som kredittkort en får fra banker, men vi har også lagt til cashback og rabatt som noen av kriteriene i denne testen. Her er listen over det vi mener er de fem beste kredittkortene levert av uavhengige kortselskaper.

Bestiller du kredittkort gjennom uavhengige kortselskaper er det i større grad opp til hver enkelt hva de foretrekker av fordeler / ulemper. Her har vi lagt mindre vekt på effektiv rente ettersom en får andre fordeler av å velge kredittkort gjennom uavhengige kortselskaper. Liker du å reise mye er det kanskje en fordel å velge Bank Norwegian sitt kort, mens det kan være gunstig å velge re:member om du er glad i shopping. Ta en titt på listene over og finn det kredittkortet som passer deg og ditt forbruk best! 

By , 11 Apr 2015
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18