Den Utrolige Forskjellen Mellom Visa og Mastercard | Livsstil | CompareKing
Den Utrolige Forskjellen Mellom Visa og Mastercard!

Den Utrolige Forskjellen Mellom Visa og Mastercard!

De fleste av oss kjenner til Visa og MasterCard, men de færreste vet hva som er forskjellen på de to. Er det egentlig noe forskjell?

Akseptert verden over

Både Visa og MasterCard multinasjonale selskaper med virksomhet innen betalingstransaksjoner. Begge selskapene er globalt anerkjent og Visa har 28 millioner kjøpmenn som bruker deres betalingsnettverk mens MasterCard har over 30 millioner. Sjangsen for at du snubler over et utsalgssted som ikke aksepterer Visa eller MasterCard er med andre ord svært lav.

Er det Visa og MasterCard som utsender kredittkortet mitt?

Visa og MasterCard tar hånd om betalingstransaksjonen men de utsender ikke finansielle kort slik som kredittkort og bankkort. Finansielle kort blir i hovedsak utsendt av banker slik som DNB, Nordea, Danske Bank, SpareBank 1 og andre aktører.

Tilbyr de ulike fordeler?

Begge selskapene tilbyr ulike fordeler slik som reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Fordelene du har tilgang på er avhenging av hvilket kort du har. For eksempel, kunder som har World Elite MasterCard har tilgang til attraktive rabatter og fordeler slik som romoppgradering og gratis frokost hos noen av de mest ekslusive hotellene i verden. Visa tilbyr lignende fordeler gjennom snitt Visa-Signature program.

I tillegg så tilbyr de sikkerhet når du bruker kortet ditt på nettet. Visa har utviklet "Verified by Visa" mens MasterCard har utviklet "Secure". Begge ordningene tar sikte på å beskytte forbrukere mot uautorisert bruk.

Hvilke betalingsnettverk passer for meg?

Forskjellen mellom Visa og MasterCard er faktisk utrolig liten! Det du burde legg vekt på er den effektive renten du må betale og eventuelle andre avgifter og gebyrer som kommer med kredittkortet ditt.

By , 29 Nov 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18