Forbrukslån på dagen inntil 500 000 kr fra 6,99 %
Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 13,35% (150 000 kr, eff.rente 15.10%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, kostnad 64 582 kr, totalt 214 582 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Søk om forbrukslån inntil 500 000 kr 

Hvis du har lyst på nye minner så har du kommet til riktig plass. Vi kan hjelpe deg med å finne et gunstig lånetilbud hvor du får svar på dagen. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en enkel søknad om forbrukslån så fikser vi resten for deg. Du kan bruke forbrukslånet til hva du vil. En del av våre søkere velger å bruke lånet som egenkapital for boliglån eller for å refinansiere gjeld.

Om du skal bruke hele eller deler av lånet til å nedbetale annen gjeld lønner det seg å fylle ut dette i søknadsskjeamet. Bankene vil gi deg et individuelt tilbud basert på din økonomi og betalingsevne og det er derfor viktig at du oppgir hvor mye av lånet du ønsker å bruke til å refinansiere annen gjeld. For å komme i gang sender du oss ganske enkelt en lånesøknad og deretter fremforhandler vi et uforpliktende tilbud til deg. 

Et billig forbrukslån på dagen gir deg fleksibilitet og valgfrihet. Du velger selv hvor mye du vil låne. Våre samarbeidsbanker kan tilby forbrukslån uten krav til sikkerhet inntil 500 000 kroner. Du får en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år og renten starter fra 6.99%.

Hvor raskt får jeg svar?

For å få innvilget et lån med svar på dagen er det viktig at du fyller inn korrekt informasjon i søknaden. Etter at du har sendt inn søknaden så tar vi den til våre samarbeidsbanker og sørger for at du får deres beste tilbud.  Du får som regel svar umiddelbart, og i mange tilfeller blir lånene sendt til utbetaling under en time etter at tilbudet er singert elektronisk. I tidsrommene hvor våre bankpartnere holder stengt, vil det måtte påregnes noe mer ventetid. Dersom du søker utenfor normale åpningstider, holder vi alltid våre kunder løpende orientert om saksgang og videre prosess.

Dersom du godtar tilbudet om forbrukslån vil du da måtte signere lånedokumenter. Hos alle bankene vi samarbeider med kan dette gjøres på nett via bankid og isåfall kan pengene være på din konto allerede etter 24-48 timer. Lånet utbetales direkte til din bankkonto.

Etter at avtalen er signert så tar det vanligvis 1-2 virkedager før pengene er på konto.

Får jeg forbrukslån på dagen?

Det stilles følgende krav til at en lånesøknad blir godkjent som en lånesøknad hos CompareKing:

• Søker må være minimum 20 år

• Må være norsk statsborger

• Ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker

• Brutto årsinntekt på minimum 120 000 kroner

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18