Søk om refinansiering med sikkerhet
Nåværende boliglån 250 000 kr
 
Inkasso/kredittgjeld 150 000 kr
 

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Inkassolån opptil 7,5 mill

CompareKing strekker seg nå enda lengre for å hjelpe kundene våre og har derfor spesialisert seg på inkassolån med pant i fast eiendom. Frem til nå har kunder med inkasso og betalingsanmerkninger hatt problemer med å få refinansiert sine dyre lån. Med våre samarbeidspartnere finner vi den beste løsningen for deg og kan derfor tilby å samle alle dine lån opp til utrolige 7,5 millioner kroner fra 6,10%.

Hver dag blir vi kontaktet av kunder som har flere kostbare lån (kredittkort eller forbrukslån) og betaler mer i renter enn det de evner. De fleste banker takker nei til kunder som har inkasso eller betalingsanmerkninger slik at disse kundene ikke får muligheten til å samle lånene til en gunstigere rente. Ved å samle dine lån hos CompareKing skreddersyr vi en løsning for deg slik at du totalt betaler mindre per måned noe som kan hjelpe deg i en økonomisk krevende hverdag. Vi ønsker å gi deg en god kundeopplevelse og er derfor opptatt av at søkeprosessen skal være enkel og effektiv. Er du interessert i å legge inn en søknad for å se hvor mye du kan spare ved å samle din inkasso/betalingsanmerkning lån gjør du det i vårt søknadsskjema.
 

Inkasso og betalingsanmerkninger

CompareKing sine dyktige medarbeidere kan hjelpe deg til å få kontroll over den vanskelig økonomiske situasjonen slik at inkasso og betalingsanmerkninger forsvinner over kalkulert tid . Befolkningsundersøkelse gjennomført for Forbrukerrådet av TNS Gallup, Januar 2016 viser at halvparten av deltagerne ikke var klar over at en betalingsanmerkning forsvinner etter fire år når gjelden er gjort opp.
 

Øke lån med sikkerhet i eiendom

Det er ikke bare en bedre rente vi kan tilby hvis du refinansierer med sikkerhet i bolig til en av våre partnere, men du kan også få muligheten til øke lånet ditt slik at du har økonomi til oppussing, kjøp av bil, campingvogn eller andre inverteringer som du ikke har fått mulighet til å gjennomføre tideligere.
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18