Komplett Bank - CompareKing.no
Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 13,35% (150 000 kr, eff.rente 15.10%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, kostnad 64 582 kr, totalt 214 582 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Komplett Bank

Inspirert av Bjørn Kjos sin suksess med Bank Norwegian så bestemte Stein Erik Hagen og Komplett Group(som står bak Komplett.no og MPX.no) seg for å starte en bank. Navnet ble Komplett Bank og banken fikk konsesjon av Finanstilsynet i slutten av 2013. 

Siden den gang har Komplett Bank opplevd solid vekst og de satser knallhardt på å bli en av de ledende bankene på forbruksfinansiering innen de neste par årene. Per dags dato så kan Komplett Bank tilby forbrukslån uten sikkerhet og sparekonti med attraktive betingelser.

Gjennom Komplett Bank kan du låne inntil 400 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid. Som med de fleste forbrukslån så kan du bruke pengene til akkurat hva-du-vil, enten det er oppussing av huset eller som egenkapital for boliglån. Mange som tar opp lån hos Komplett Bank velger riktignok å bruke det lånet til refinansiering av lån og kredittkortgjeld. Ved å refinansiere gammel gjeld så er det faktisk mulig å spare tusenvis av kroner hver måned.

Selv om selskapet er relativt nyetablert så kan du føle deg trygg på at du er i gode hender om du velger å bli kunde hos Komplett Bank.

Hvilke rente tilbyr Komplett Bank?

Komplett Bank sin vanligste effektive rente er 16.9% når lånebeløpet er 65 000 kroner og nedbetalingstiden er 5 år. Med et etableringsgebyr på 640 kroner så ender du opp på totalt 94 333 kroner. Sammenlignet med andre aktører på markedet så er dette en gunstig lånerente.

Selv om 16.9% er den vanligste renten så vil det ikke si at du ender opp med en tilsvarende rente om du søker lån hos Komplett Bank. Som du sikkert vet så er den endelige renten du får basert på kreditt historie, inntekt og gjeldsposter.

Hva kreves av deg som søker?

For å kunne søke lån hos Komplett Bank må du oppfylle de følgende kravene: 

  • Minimum 20 år gammel 
  • Norsk statsborger eller ha lignet til Norge i minst 3 år 
  • Ingen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker 
  •  
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18