Søk om Norges Beste Kredittkort På Dagen
100% gebyrfritt kredittkort
KREDITTGRENSE 100 000 kr
 

Eksempelrente: (eff. rente 21,85 %, 15.000 kr o/12 mnd. Totalt 16.668 kr.)

Trygt & Enkelt

Kredittkort med inntil 100 000 kr i kreditt

Et billig kredittkort på dagen kan være en praktisk måte å betale for varer og tjenester. Enten det er en storybyweekend til London eller det er en ny kjole på Lazada. Hvis du bruker kredittkortet ditt på en fornufting måte så skal det være mulig å låne penger gratis. Søk om kreditt på dagen!

• Søk kredittkort med inntil 50 dagers rentefri periode

• Kredittgrense inntil 100,000,-

• 100% gebyrfritt

• Inkluderer reise- og avbestillingsforsikring

Kredittkort på dagen uten sikkerhet

Søk om kreditt på dagen – svar samme dag. Ved å søke om et kredittkort på dagen uten sikkerhet får du raskt svar. Hvis du bruker bankID for å legitimere deg og underskrive lånedokumentene så vil få ditt nye kredittkort innen 3-5 virkedager. For å få innvilget et kredittkort på dagen er det viktig at du fyller ut søknaden så korrekt som mulig. Ta gjerne kontakt med oss på Live Chat hvis du trenger hjelp!

La oss hjelpe deg

Vi hjelper deg med å søke om et 100% gebyrfritt kredittkort. Ved å bruke CompareKing.no så kan du finne det beste gebyrfrie kredittkortet. Vi samarbeider med de beste bankene for å gi deg tilgang til markedets beste kort. Er du klar for å søke? Fyll ut lånesøknaden så fikser vi resten for deg! Hvis du er mer komfortabel med låne penger over en lengre periode til en lavere rente så burde du vurdere et smålån på dagen uten sikkerhet. Med et smålån kan du låne inntil 60 000 kr med en fleksibel nedbetalingstid. 

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18