Lån penger på dagen - Uforpliktende søknad - CompareKing
Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Lån På Dagen 

På utkikk etter å låne penger med konkurransedyktig rente? Da er du kommet til riktig plass! Et lån på dagen er et forbrukslån hvor du kan få pengene på konto allerede én virkedag etter at du søkte.  Du kan tenke på et forbrukslån på dagen som finansmarkedets Usian Bolt.

Søk Om Lån Inntil 500 000 kr

Med et lån på dagen uten sikkerhet kan du søke om inntil 500 000 kroner med effektiv rente fra 8.6%. Lånet har ingen krav til sikkerhet eller pant. Som alle lån, så må lånet betales tilbake innen nedbetalingsperioden. Det er derfor viktig at du setter deg inn i din finansielle situasjon før du søker om lån.

Hvis du trenger litt tips på hvordan du kan ta kontroll over økonomien din så anbefaler vi at du sjekker ut vårt læresenter. Her kan du finne nyttige artikler som kan hjelpe deg med å bli en bedre forbruker.

Lån Penger På Dagen

Du får raskt svar etter at du har sendt inn en uforpliktende lånesøknad, ofte innen 15 minutter. Du kan bruke ditt lån til hva-du-vil, det er en privatsak.  Mange velger derimot å bruke lånet til refinansiering av gjeld eller for å kjøpe en ny bil

Klar for å søke? Fyll inn være enkle lånesøknad så sørger vi for at du får bankenes beste tilbud! I mellomtiden kan du slappe av med en kopp kaffe ! 

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18