Om Oss - CompareKing.no
Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 13,35% (150 000 kr, eff.rente 15.10%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, kostnad 64 582 kr, totalt 214 582 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Om oss

CompareKing er en formidler av forbrukslån, refinansiering, kredittkort, billån og fritidslån. Full av motivasjon fortsetter vi å legge til rette for at nordmenn skal bli bedre forbrukere og spare tid og penger – når som helst og hvor som helst!

Vår visjon

Vår visjon er å bli verdens største uavhengige formidler av låneprodukter. I tillegg ønsker vi å bli en ledende informasjonsportal hvor forbrukere kan lære mer om emner relatert til personlig økonomi. Vi har i dag kontorer i Oslo og Warsawa. 

Hvordan gjør vi det?

Vi samarbeider med Ikano Bank, BB Bank, Collector Bank, BN Bank, Easybank, Ekspress Bank, Gjensidige Bank, Komplett Bank, Bluestep Bank, Folkefinans, Mybank, yA bank, Avida og Instabank, og kan derfor hjelpe deg med å finne et låneprodukt som passer dine behov. Du trenger kun å fylle ut enkel lånesøknad og deretter tar vi jobben med å finne det beste lånetilbudet for deg. Vi ønsker at søknadsprosessen skal være så enkel og praktisk som mulig slik at du kan bruke tiden på andre ting som er mer viktig. 

Ettersom vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet så har vi blant annet ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere. Tjenesten er derfor helt gratis å bruke for deg som forbruker!

I tillegg til å hjelpe deg med å finne de beste lånetilbudene så hjelper vi deg også med å bli en bedre forbruker. Vi publiserer ukentlig artikler og guider som kan hjelpe deg med å spare penger og få en bedre økonomisk forståelse.

CompareKing er gratis, upartisk og pålitelig. Vi mener at alle burde bli tilstrekkelig informert om hvilke tilbud som er tilgjengelig før du foretar finansielle beslutninger.

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18