Refinansiering av gjeld og kredittkort inntil 500 000 kr
Refinansiering inntil 500 000 kr
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 7 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 13,35% (150 000 kr, eff.rente 15.10%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, kostnad 64 582 kr, totalt 214 582 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Refinansiering - inntil 500 000 kr 

Med refinansiering kan du få orden i privatøkonomien og spare et betydelig beløp hver eneste måned. Dersom du har gjeld som smålån, handlekonto, kjøpskreditter, og kredittkortgjeld kan det ligge mye penger i å refinansiere denne gjelden i et større og mer gunstig lån.

Hos Compareking hjelper vi deg med lån opp til 500 000 kr. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad på nett. Vi hjelper deg med å finne banken med det beste tilbudet. Det er ikke uvanlig at våre kunder halverer sine månedlige kostnader når de refinansierer dyre smålån.

Det er ukomplisert for deg som kunde å søke om refinansiering. Hele låneprosessen er helt digital og du kan føle deg trygg på at du får det best tilgjengelige tilbudet basert på din økonomiske situasjon. Det stilles ingen krav til sikkerhet for lånet og du kan også velge å låne litt ekstra dersom du har behov for penger for andre prosjekter. 

Hva er refinansiering? 

Refinansiering av gjeld betyr å samle eksisterende smålån eller kredittkort i et nytt lån med lavere rente. Det som bestemmer hvor mye du sparer er hvilken rente du betaler i dag og hvilken rente du kan få på det nye lånet ditt. 

Hvem kan søke?

Det er ingen kompliserte krav som må oppfylles før du kan søke om refinansiering. Det eneste du må tenke på er at det kan bli vanskelig dersom du har betalingsanmerkning eller inkasso når du søker. Utover dette så vil du trolig være kvalifisert for å søke om refinansiering dersom du har fått et kredittkort eller et forbrukslån tidligere, ettersom kravene er tilsvarende. 

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18