Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 7 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Refinansier inntil 500 000 kr uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet vil si at du samler lån og kredittkortgjeld under ett lån med lavere rente. Med refinansiering av gjeld så kan du enkelt spare penger. I tillegg så får du samlet all gjelden din på samme faktura. 

Hos CompareKing kan du søke om refinansiering uten krav til sikkerhet inntil 500 000kr. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en enkel elektronisk søknad på nett. Vi sørger for at du får banken sitt beste tilbud og banken hjelper deg med å innfri den gamle gjelden. 

Hvorfor velge refinansiering uten sikkerhet?

Målet med å refinansiere gjeld er først og fremst du får en bedre rente på din eksisterende gjeld. Hvis du har flere dyre kredittkort så kan dette hjelpe deg med å halvere din månedlige rentekostnad. I tillegg så får du nedbetalingen strukket ut over en lengre periode. 

Dersom du har mye gjeld i form av små lån, kredittkortgjeld og handlekontoer kan du spare mye penger på å refinansiere denne gjelden. 

La oss hjelpe deg!

Søknadsprosessen er svært enkel og det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en lånesøknad. Refinansiering kan kanskje høres komplisert ut, men CompareKing gjør det svært enkelt for deg som søker. Vi tar av oss av forhandling med bankene slik at du bruke tiden på andre ting. Det stilles ingen krav til pant for lånet. 

For å få søknaden godkjent som en lånesøknad hos CompareKing så må søker være minimum 20 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger

For lære mer om refinansiering burde du ta en titt på våre artikler om refinansiering

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18